SC MALTEX SRL:Daca doriti sa va mobilati biroul sau apartamentul MALTEX nu v-a uitat.Prin grupul de magazine MALTEX aveti posibilitatea de a cumpara printr-un nou sistem de rate direct in magazine mobila pe care o visati si o doreati de atata timp.Vizitati acum cel mai mare showroom de mobila din judetul IALOMITA care se alfla mai nou si la etajul I al fostului complex GOSTAT. Relatii la telefon 0243-230.076 sau la magazinul din str. Ialomitei si pe bd. Matei Basarab(fost complex Gostat) telefon 0243-231.792.MALTEX CONFORTUL DUMNEAVOASTRA LA SERVICIU SI ACASA. 

  » Acasa
  » Despre Noi
  » Dormitoare
  » Camere Tineret
  » Saltele
  » Biblioteci
  » Bucatarii
  » Livinguri
  » Canapele
  » Holuri
  » Coltare
  » Mic Mobilier & Scaune
  » Parchet
  » Usi(interior-exterior)
  » Contact
  » SiteMap
  » Noul Site
  » Termeni si Conditii

DESPRE NOISC Maltex SRL este, in prezent, cel mai mare ansamblu de magazine ce comercializeaza mobilier si decoratiuni imterioare avand spatiu de prezentare de peste 1500 mp, fiind cel mai mare showroom de mobila din judetul Ialomita.
Din anul 1991,SC Maltex SRL - societate cu capital privat, si-a extins si imbunatatit in mod permanent activitatea ajungand la o cifra de afacere considerabila comercializand mobila produsa de fabrica noastra avand preturi fara concurenta atat pentru mobilierul din import: Polonia, Ucraina, Republiuca Moldova, Turcia.
Fabrica noastra produce mobilier avand o gama larga de produse de tapiterie si orice tip de mobila.SC Maltex SRL comercializeaza dormitoare, saltele relaxa-ortopedice(toate dimensiunile), biblioteci, bucatarii, livinguri, cuiere, dulapuri, mesute, scaune de toate tipurile etc, cat si mobililer tapitat, coltare, holuri, canapele, fotolii, usi(interior-exterior), precum si alte articole la comanda.

Copyright 1991-2018 © mobila-maltex.ro, SC MALTEX SRL, All Rights Reserved ®

Editat si Actualizat de: Laurentiu Croitoru (laur87.ro)